18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ - ÖZEL ARAMYAN UNCUYAN ERMENİ İLK VE ORTAOKULU

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ

ETKİNLİKLER

Çanakalle Şehitlerini Anma Gününün 102.yılı nedeniyle hazırlanan törenimizde 7.sınıf öğrencilerimizden Maral Abahuni ' Günün Anlam ve Önemini ' belirten konuşmasını yapmıştır.

7.Sınıf öğrencilerimizden Arlen Azaryan,Kami Tokatlıoğlu, Dença Değirmenci, Alen Zinzal ve Lara Göçeroğlu Çanakkale Şehitleri Anıtı, Çam Burnu Şehitliği ve Anıtı hakkında bilgiler verip, Çanakkale Savaşı esnasında yayınlanmış olan gazete haberlerini okudular.

6.Sınıf öğrencilerimiz ise; Çanakkale Zaferi ile ilgili yazmış oldukları akrostişilerini okudular.

Son olarak Çanakkale Zaferi ile ilgili kısa bir belgesel ve ardından da Athena grubu tarafından yorumlanan Çanakkale Türküsü dinlendi.