ATÖLYE EGOİST AKVARYUM ETKİNLİĞİ - ÖZEL ARAMYAN UNCUYAN ERMENİ İLK VE ORTAOKULU

ATÖLYE EGOİST AKVARYUM ETKİNLİĞİ

ETKİNLİKLER

07.11.2017 Salı günü, ‘ Okyanusu evimize götürüyoruz, Akvaryumumuzu kendimiz yapıyoruz’ sloganıyla hazırlanan Atölye Egoist’in etkinliği için eğitmenler okulumuza gelmiştir.

Öğrenci masalarına, akvaryumları yapacakları fanusları, boyaları, fırçaları, boyayacakları objeleri( balıkları, deniz yıldızı, deniz atı, istiridye kabukları, deniz minareleri), akvaryumun zemininde kullanacakları renkli kumları konuldu. Öğrencilere etkinlikle ilgili kısa bir bilgi verildikten sonra faaliyet başladı. Çocuklar ellerindeki objeleri istedikleri renklere boyadılar ve boyama işlemi bittikten sonra objeleri kururken önlerindeki renkli kumları fanuslara doldurdular. Daha sonra kuruyan objelerini fanuslarına istedikleri şekilde yerleştirdiler. Etkinlik yetkilileri tarafından objeleri sabitlemeye yarayan jeller tek tek akvaryumlara boşaltılıp, kuruma ve soğuma işlemi tamamlanan akvaryumlar paketlenerek öğrencilerimize teslim edilmiştir.