BAŞARI YOLU - ÖZEL ARAMYAN UNCUYAN ERMENİ İLK VE ORTAOKULU

BAŞARI YOLU

20.10.2016 Tarihinde 5.sınıf öğrencilerine başarı yolu etkinliği yapıldı. Etkinliğimiz grup çalışması şeklinde ilerledi. Öğrencilerden 4 er kişilik grup oluşturarak gruplardan eğitsel başarıyı etkileyen etmenleri yazmaları istendi. Daha sonra tahtaya eğitsel başarıyı etkileyen etmenler yazılarak gruplardan yazdıkları kağırtlarda ki etmenleri karşılaştırılmaları istendi. Etkinliğimiz soru cevap şeklinle ilerledi. Etkinlikte eğitsel başarıya etki eden etmenlerin önemi vurgulandı ve bunlarla ilgili açıklamalar yapıldı.
 Etkinliğin devamında zaman pastası ve verimli ders çalışmayla ilgili bir Power Point sunumu yapıldı. Gönüllü öğrenciler kendi örnekleriyle ilgili konuşmalar yaptı.
 Bu etkinlikteki kazanımımız eğitsel başarı ile ilişkili etmenlerin açıklanması ve öğrencilerin bu şekilde ilerlemelerini sağlamaktır.

REHBER ÖĞRETMENİ