BAŞARILIYIM ÇÜNKÜ..BAŞARISIZIM ÇÜNKÜ… - ÖZEL ARAMYAN UNCUYAN ERMENİ İLK VE ORTAOKULU

BAŞARILIYIM ÇÜNKÜ..BAŞARISIZIM ÇÜNKÜ…

6.sınıf öğrencilerine kendi başarı ve başarısızlıklarına neden olan etmenleri fark etmeleri ve değerlendirmeleri için başarılıyım çünkü.. başarısızım çünkü etkinliği yapılmıştır.
 Etkinliğimizin yeterlilik alanı eğitsel başarıyı yükseltmektir. Öğrencilere bir form dağıtıldı bu forma başarılı ve başarısız olduğu şeylerin sebepleriyle birlikte yazılmaları istendi. Daha sonra gönüllü öğrenciler sınıfta cevaplarını paylaştılar. Etkinliğimiz soru cevap şeklinde devam etti önemli gördüğümüz üzerinde durulması gereken noktalar tahtaya yazıldı.
 Etkinliğin sonunda öğrencilerin bu konuyla alakalı farkındalık seviyeleri biraz daha yükseldi. Başarılı olabilmeleri için neler yapmaları gerektiğini öğrendiler.