SLOGANIMIZ BAŞARI - ÖZEL ARAMYAN UNCUYAN ERMENİ İLK VE ORTAOKULU

SLOGANIMIZ BAŞARI

6.Sınıf öğrencilerine sloganımız başarı etkinliği yapılmıştır. Bu etkinliği yapmamızın amacı öğrencilerin sınavlarda başarıyı etkileyen düşünceleri fark etmeleri ve eğitsel başarılarını yükseltmek hedeflenmiştir.
 Etkinliğimizin başında öğrenciler 5 er kişilik gruplara ayrıldı. Her iki gruba da bir form dağıtıldı bun formda sınavda başarıyı etkileyen olumlu ve olumsuz düşüncelerle ilgili cümleler kurup yazmaları istendi. Her bir grup kendilerini temsil edecek bir slogan oluşturdular. Daha sonrasında verilen örnekler sınıf içerisinde paylaşıldı.
 Etkinliğimizi sonlandırmadan önce sınavda başarıyı etkileyen olumlu ve olumsuz düşünceler üzerinde konuşuldu öğrencilerin sloganları sınıf panosuna asılarak etkinliğimize son verildi.