TEOG VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI - ÖZEL ARAMYAN UNCUYAN ERMENİ İLK VE ORTAOKULU

TEOG VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

REHBERLİK > VELİ BÜLTENİ

07.10.2016 tarihinde okulumuz velilerine ve öğrencilerine Teog bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda velilere öğrencilerin durumlarıyla ilgili genel bir bilgilendirme yapıldı. Dönemin başından bu zamana kadar yapılan etkinlikler ve çocukların TMF gibi yapılan sınavların sonuçları hakkında veliler bilgilendirildi. Toplantıda öğrencilere ( stresle başa çıkmada ipuçları) adlı rehberlik birimi tarafından hazırlanan broşürler dağıtıldı.
Teogla ilgili velilere; sınav tarihleri ve saatleri, hangi derslerden kaç soru çıkacağı, ortak sınavların nerede ve nasıl yapılacağı, puanların nasıl hesaplandığı, yerleştirmelerin nasıl olacağıyla ilgili bilgilendirme yapıldı.
Vizyonumuz öğrencilerimizi akademik açıdan en iyi seviyeye getirmek, onların sınavlarda başarılı olup kendi kişisel potansiyellerini en iyi şekilde ortaya çıkarmaları için iyi bir rehberlik hizmetinde bulunabilmektir.